Wat is een revealsessie?

De revealsessie is het meest magische en toffe deel van de hele experience! Dit is echt jouw moment!

Ongeveer twee tot drie weken na jouw shoot kom je weer bij me terug om voor het eerst jouw foto’s te zien. Deze afspraak vindt plaats in mijn kantoor in Bergen op Zoom of via een online meeting (in verband met de afstand). De hele experience begeleid ik je overal doorheen, de eerste kennismaking, de voorbereiding op jouw shoot, het kiezen/selecteren van de meest perfecte locatie, ik help je met poseren en juist dat laatste deel van de experience, het uitkiezen en selecteren van jouw droombeelden, wil ik je ook heel graag helpen en coachen.

En dan de reveal, het is bijzonder, het is emotioneel en een hele mooie ervaring.  Het zien van jouw foto’s doet wat met je, jouw zelfvertrouwen en zelfbeeld verandert volledig. Dit is zo te gek! Ja, dit ben jij echt! Het geeft je een boost. Je wordt stil, of juist heel enthousiast, misschien veeg je een traantje weg. En al die gevoelens en gedachten zijn oké. Dat mag er allemaal zijn. Dit is het mooiste deel van jouw experience.

Tijdens de reveal krijg je jouw foto’s eerst te zien in een slideshow met muziek. Dit wordt JOUW genietmoment, dus take your time en GENIET!

Vervolgens gaan we ze samen stuk voor stuk bekijken en kies jij jouw favoriete foto’s uit, die foto’s waar je supertrots op bent, waar je emotioneel van wordt en waarvan je gaat shinen.
Misschien had je al een beetje nagedacht over wat je met jouw foto’s wilt gaan doen. Een prachtige uitvergroting, jij als kunst aan de muur, een mooi luxe album om steeds weer in terug te kijken of een luxe foliobox met foto’s in een luxe passe-partout.
Ik help je jouw keuzes te maken. Soms is het heel makkelijk om de voor jou mooiste foto’s uit te kiezen en soms hoor ik terug dat het bijna een onmogelijke opgave is. Hier ga ik je dan ook helemaal mee helpen.

Nadat je jouw keuze voor foto’s en producten hebt gemaakt betaal je deze en ga ik alles voor je bestellen. Na vier tot zes weken zijn jouw producten klaar en worden ze na controle door mij naar je verstuurd.

Een prachtige, luxe en tastbare herinnering aan een powershoot die jouw zelfvertrouwen voor eeuwig verandert!