Is een boudoirshoot iets voor mij?

Als fotograaf wil ik de nadruk leggen op het vrouwelijk lichaam in al haar facetten. Krachtig, kwetsbaar en sensueel tegelijk.

Deze ervaring is voor alle vrouwen ongeacht leeftijd, kledingmaat of levensfase.

Als jij niet bang bent om te vieren hoe mooi je bent, hoe ver je gekomen bent en wat je allemaal bereikt hebt dan is deze experience helemaal voor jou!

Hoe kan ik me het beste voorbereiden voor de shoot?

Wanneer je jouw boudoirexperience hebt geboekt ontvang je van mij een uitgebreid Boudoir Magazine met daarin echt alle tips & tricks die je nodig hebt om je voor te bereiden.

Uiteraard hebben we tijdens het kennis makingsgesprek ook al heel veel doorgenomen.
Mocht je toch nog vragen hebben of ben ik natuurlijk ook nog bereikbaar via mail, app of telefoon.

Waar vindt de shoot plaats?

Ik fotografeer niet in een studio maar altijd op locatie. De shoot vindt plaats op een binnen- of buitenlocatie die we samen kiezen aan de hand van jouw wensen. Dit kan een industriële locatie zijn, een buitenlocatie of een hotel. Maar ook kan de shoot plaatsvinden bij jou thuis in je eigen vertrouwde omgeving.

Ik heb een uitgebreide lijst aan hele gave locaties waar we terecht kunnen. Voor een buitenlocatie moet je denken aan bos, heide of zee/strand. Ik reis maximaal anderhalf uur vanaf Bergen op Zoom voor een shootlocatie. Maar voor een verborgen pareltje of een andere unieke (buitenland)locatie kunnen we natuurlijk even overleggen.

Hoe lang duurt een boudoirshoot?

Een boudoirshoot duurt gemiddeld zo’n anderhalf tot twee uur. Shoots worden ingepland om 11.00 uur of 13.00 uur. Voor buitenshoots moet je rekening houden met een shoot in de avond, ongeveer drie uur voor zonsondergang.

Wat voor kleding/lingerie moet ik meenemen?

Deze vraag wordt heel vaak gesteld, en dat is logisch.

Onthoud vooral dat deze shoot over jou gaat en niet over je kleding/lingerie!

Dat gezegd hebbende is het belangrijk om wel te plannen wat je mee kunt nemen. Jij ontvangt dus bij boeking een Boudoir Magazine met tips & tricks en dus ook tips voor lingerie/kledingkeuzes. Ik help je met de perfecte styling!

Is het mogelijk lingerie te lenen?

Omdat lingerie een hele persoonlijke keuze is en ook maten verschillen heb ik geen grote hoeveelheid lingerie te leen. Ik laat het aan jou over lingerie mee te nemen waarin jij je helemaal fijn en comfortabel voelt. Heb je niets moois in je kast liggen, onthoud dan de vibe waarin je inmiddels bent nu je de shoot hebt geboekt en trakteer jezelf door iets moois te kopen. Jij verdient dit!

Ik heb wel een klantengarderobe met kimono’s en meerdere voile doeken en rokken waarvan je gebruik kunt maken.

boudoirfotoshoot

Is haar & visagie inbegrepen?

Haar & visagie is niet standaard inbegrepen in de sessiefee. Wanneer jij graag je haar en make-up wilt laten verzorgen door een professionele visagiste geef ik je een aantal namen door van visagistes waar ik al vaak mee heb samengewerkt en die gegarandeerd een mooie look voor je kunnen creëren. Jij kunt dan zelf bij één hen een afspraak maken of ik regel het voor je.
Het grote voordeel van een compleet verzorgde look is dat je helemaal in de watten gelegd wordt en je meteen in de juiste vibe terecht komt en je je heel mooi en vrouwelijk voelt. Het nadeel kan zijn dat je er toch een beetje anders uit ziet dan je gewend bent.

Veel van mijn klanten kiezen er juist voor om een natuurlijke look te hebben tijdens de shoot en volstaan met hun eigen make-up. Goed om te weten voor jou is dat het dus absoluut geen must is voor een boudoirshoot om haar & visagie bij te boeken. Jouw dagelijkse make-up volstaat ook.

Ik weet niet hoe ik moet poseren, en nu?

Deze zorg kan ik meteen bij je wegnemen. Ik begeleid je volledig tijdens de shoot en vertel je precies wat je moet doen, van waar je je handen moet plaatsen tot hoe je moet staan, alles eigenlijk. Stap voor stap en zo nodig doe ik de poses voor.

Zwangerschapsshoot boudoirstijl

Worden er ook foto's halfnaakt of naakt gemaakt?

Niets moet, maar alles mag. Wanneer jij besluit om ook halfnaakt of naakt op de foto’s te gaan zal ik altijd de nadruk leggen op kunstzinnige beelden waarbij het vooral jouw vrouwelijkheid benadrukt. Het levert absoluut prachtige foto’s op.
Overigens hoef je dit vooraf helemaal nog niet te beslissen, als jij tijdens de shoot voelt dat het kan en dat je het wilt, dan gaan we ervoor. Ik beloof je alvast dat dit jouw meest gekoesterde foto’s zullen zijn!

Bied je ook couple boudoirshoots aan?

Nee. De manier waarop ik mijn klanten fotografeer werkt het beste één op één. Voor couple boudoirshoots verwijs ik je graag naar collega fotografen.

Worden de foto's met Photoshop bewerkt?

Als ik jou fotografeer, vertel ik jouw verhaal zo waarheidsgetrouw mogelijk.

Ik wil dat je een mooie, eerlijke weergave van jezelf ziet. Ik wil niet veranderen wie je bent, want geloof me, je bent perfect!

Als er dingen zijn die niet bij jou horen (puistjes, wondjes etc.), dan verwijder ik die en alle kleine oneffenheden die je hebt.
Ik ga je echter niet slanker of voller maken dan je bent. Ik zei het net al en herhaal dat graag nog eens, jij bent perfect zoals je bent!

Op welke dagen van de week kan een boudoirshoot geboekt worden?

Ik werk van dinsdag tot en met vrijdag.  In het weekend werk ik niet.

Worden mijn foto's online gezet of gebruikt voor de website?

Absoluut nooit zonder jouw toestemming!
Alle foto’s die je online of op mijn website ziet zijn van vrouwen die daarvoor toestemming hebben gegeven. Jouw privacy is voor mij het allerbelangrijkste!
Ik weet overigens zeker dat iedereen en jij dus ook zult zeggen dat de foto’s geweldig zijn, maar als jij ze niet wilt delen hoeft dat niet en doe ik het dus ook niet.
Jij bepaalt zelf na de reveal of er foto’s gedeeld mogen worden en welke. Dat kan dus variëren van helemaal niets tot alles, van alleen anonieme foto’s waarop je onherkenbaar bent tot door jou persoonlijk geselecteerde foto’s die online mogen.

Jij bepaalt en ik gebruik alleen die foto’s waarvoor jij me expliciet toestemming hebt gegeven.

Portfolio

Werkwijze

Investering