Natural beauty of visagie?

Natural beauty of professionele haar & visagie?

Voor beide opties valt veel te zeggen. Dus wanneer jij graag je haar en make-up wilt laten verzorgen door een professionele visagiste geef ik je een aantal namen door van visagistes waar ik al vaak mee heb samengewerkt en die gegarandeerd een mooie look voor je kunnen creëren. Jij kunt dan zelf bij één hen een afspraak maken of ik regel het voor je.
Het grote voordeel van een compleet verzorgde look is dat je helemaal in de watten gelegd wordt en je meteen in de juiste vibe terecht komt en je je heel mooi en vrouwelijk voelt. Het nadeel kan zijn dat je er toch een beetje anders uit ziet dan je gewend bent. De visagiste kan op locatie komen, maar houdt er dan rekening mee dat we extra tijd in moeten plannen bij de locatie en dat de visagiste reiskosten in rekening brengt. Een bezoekje voorafgaand aan de shoot bij de visagiste zelf kan dan handiger zijn.

Veel van mijn klanten kiezen er overigens voor om een natuurlijke look te hebben tijdens de shoot en volstaan met hun eigen make-up. Goed om te weten voor jou is dat het dus absoluut geen must is voor een boudoirshoot om haar & visagie bij te boeken. Jouw dagelijkse make-up volstaat ook.

It’s all up to you…and remember you are perfect as you are!!