De mooiste locaties voor een boudoirshoot

Mijn fotoshoots vinden plaats op locatie, bij jou thuis of buiten in de natuur.

De keuze om te werken met externe locaties is een hele bewuste. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat shooten in een studio beperkend werkt en niet altijd tot de meest creatieve en unieke beelden leidt. De inrichting en de styling van de studio bepaalt het eindresultaat van jouw foto’s en juist de diversiteit aan externe fotoshoot-locaties geeft de mogelijkheid een shoot te creëren en te stylen die volledig past bij jou en jouw wensen en bij wie jij bent als persoon. 

Ik heb een lijst van meerdere prachtige locaties waar we terecht kunnen in zowel Nederland als België. Dit zijn industriele locaties of locaties met een sobere en cleane sfeer, maar een hotelkamer kan natuurlijk ook. Dat leidt tot de meer klassieke boudoirfoto’s.
Ik ben zelf echt enorm fan van stoere locaties of locaties buiten, het geeft superveel mogelijkheden tot het maken van mooie artistieke beelden en een hele gevarieerde reeks aan foto’s.

Waar je ook aan kunt denken zijn foto’s buiten in de natuur. Dit kan zijn in het bos, op de heide, of aan het strand en in de duinen. Foto’s die een gevoel van vrijheid uitstralen. Dit is mogelijk in de periode van half april tot en met september. 

De stoere look van een oude industriële locatie vormt een waanzinnig mooi contrast met de prachtige vormen van het vrouwelijk lichaam en legt meteen alle aandacht op jouw vrouwelijkheid.
Een buitenlocatie kan zijn in het bos, op de heide of aan het strand/zee. Ik ken volop hele mooie plekjes waar we in alle rust prachtige beelden kunnen maken.

Je kunt kiezen uit locaties die lichte spankelende beelden opleveren, of een locatie waar we foto’s met een donkere, beetje mysterieuze sfeer kunnen maken, maar ook locaties waar een combinatie van beide mogelijk is.
Ik zal in ieder geval altijd opletten dat we qua licht heel veel mogelijkheden hebben, want mooi en spannend licht levert de meest ultieme beelden op, en dat is natuurlijk wat jij wilt!

Belangrijk voor jou om te weten is dat  locatiekosten niet zijn inbegrepen in de sessieprijs. Maar laat je bij je keuze vooral leiden door de locatie die je aanspreekt. Dit is een experience die voor jou de allerbeste ervaring moet zijn en daarin moet je vooral geen concessies doen. Jij mag stralen, jij mag shinen, daar waar jij je helemaal tof voelt.