The Boudoir Experience ~ werkwijze

Hoe werkt het?

01

Kennismaking

Allereerst plannen we een telefonisch kennismakingsgesprek in. Dit is geheel vrijblijvend en vooral bedoeld om kennis te maken en om te horen waarom jij graag een boudoirshoot wilt en wat jouw wensen zijn. We leren elkaar een beetje beter kennen.

Als jij voelt dat de klik er is en je bent er klaar voor plannen we jouw shootdatum. Je ontvangt een magazine met alle tips en tricks ter voorbereiding. We gaan alvast brainstormen over de stijl, look and feel van jouw shoot. Je ontvangt na boeking mijn lijst met locaties om uit te kiezen.
En we gaan aan de slag met jouw moodboard, zodat we jouw shoot helemaal aan jouw wensen en aan mijn stijl van fotografie kunnen laten aansluiten. 

Boudoirshoot, boudoirfotografie, boudoir, boudoirfotograaf

02

De shoot

Jouw shoot vindt plaats op een prachtige  locatie die je kiest uit mijn lijst van toffe shootlocaties. Of de shoot vindt plaats bij jou thuis of in de natuur.

We bekijken bij aankomst op de shootlocatie samen welke kledingsets we gaan gebruiken.
En vervolgens gaan we in een rustige en ontspannen sfeer aan de slag om prachtige foto’s te maken. Ik houd van foto’s die een tikkeltje artistiek, mysterieus en sensueel tegelijk zijn. We gaan kleine kunstwerkjes maken samen!
Jij hoeft je geen zorgen te maken over de poses want ik leg alles uit en doe desnoods alles voor. Uiteraard ben je vooraf al helemaal voorbereid voor dit moment en hoef je alleen nog maar te genieten van deze ervaring.

03

Reveal & ordersessie

En dan komt het meest toffe en spannende deel! Na de shoot ga ik voor jou verder aan de slag. Een ruime selectie van minimaal vijftig foto’s wordt professioneel door mij nabewerkt. Binnen 2 tot 3 weken hebben we een afspraak (in Bergen op Zoom of via een online meeting) om voor het eerst jouw foto’s te bekijken. Vervolgens kies jij je favorieten en in welke vorm je ze wilt ontvangen. Er zijn prachtige handgemaakte albums en fotoboxen om uit te kiezen. Of misschien wil je wel een luxe wall art aan de muur. Stuk voor stuk zijn deze producten een sieraad in je huis en de perfecte manier om jouw foto’s te bewaren en er keer op keer weer naar te kunnen kijken.

Ik bestel na de reveal meteen jouw producten en na ongeveer vier tot zes weken zijn deze klaar voor je om vast te houden, te bekijken en te bewonderen.

About

Portfolio

Investering