Voor wie is een boudoirshoot?

Een boudoirshoot is voor alle vrouwen.

Of je nu heel zeker en tevreden bent met je lichaam of juist wat minder zelfverzekerd bent. Of je nu mooi strak in je vel zit of juist curvy bent met prachtige rondingen. Iedere vrouw mag zichzelf omarmen en van zichzelf houden zoals ze is. Perfectie zit in in iedereen en heeft niets te maken met je leeftijd of kledingmaat. JIj bent precies goed zoals je bent!

Een boudoirshoot is voor vrouwen van alle leeftijden. Of je nu jong bent of al wat ouder, ik wil laten zien dat iedere vrouw prachtig is en het verdient om te zien hoe mooi ze daadwerkelijk is.

Een boudoirshoot is namelijk een beleving, een experience om voor altijd met je mee te nemen. Het is een zelfvertrouwen boost die ongekend is! Ik leg je graag vast met al jouw vrouwelijkheid, kracht en sensualiteit. Je gaat naar huis met artistieke beelden van jezelf en vooral heel erg veel zelfvertrouwen.

Een boudoir fotoshoot is dus voor iedere vrouw vanaf 18 jaar, ongeacht je lengte en kledingmaat. Of je nu single bent, verliefd, verloofd, getrouwd, zwanger of juist net gescheiden.

Ongeacht in welke levensfase je zit, deze ervaring verdien jij!