Hoi, ik ben Daniëlle

Dol op mijn hond, de natuur en lekker eten!

Ik ben Daniëlle, getrouwd, en woon samen met mijn man, mijn hond Abel en onze twee katten, Siep en Suus in Ossendrecht. Op de grens van Brabant, Zeeland en België.

Ik ben dol op de natuur en de bossen en op lange wandelingen met mijn knotsgekke en altijd vrolijke hond.

Als je mij vraagt wat ik heb gedaan voordat ik in 2015 fotografe werd ga dan maar even zitten, want het is nogal een verhaal. Het komt er vooral op neer dat ik een bezige bij ben, nooit stil zit en er zeker voor zorg dat mijn leven nooit saai wordt. Maar goed in een notedop ben ik van (bijna) juriste lang geleden geswitcht richting de zorg (fysiotherapie) en ben ik na wat omzwervingen via onder andere de farmaceutische industrie thuis komen te zitten omdat mijn gezondheid me ineens voor langere tijd behoorlijk in de steek liet.

Niet leuk, maar het heeft er wel toe geleid dat ik nu inmiddels al weer heel wat jaren doe waar mijn grote passie ligt, fotograferen. Ik kocht namelijk een camera, maakte er een behoorlijk obsessieve hobby van en werd uiteindelijk fulltime fotograaf.

Ik mag nu doen wat echt bij me past, vrouwen blij maken met prachtige foto’s en hun zelfvertrouwen een enorme boost geven.
Iets waar ik iedere dag weer vrolijk van wakker wordt.

Portfolio

Werkwijze

Investering